Kenmerken

Vraag een demo aan

Besturing via uw eigen webportaal

Bestuur het volledige Wmo-proces en ontvang alle informatie op maat en naar úw behoeften.

Doel van Welzijn Nieuwe Stijl en De Kanteling is de Wmo beter te doen aansluiten op de behoeften van de burgers. Maar ook moet de uitvoering van de wet meer tastbare resultaten opleveren. c2Wmo maakt precies dit mogelijk. Het Wmo-beleid van uw gemeente wordt volledig in de webapplicatie, het c2Wmo-portaal, geïntegreerd. Op basis hiervan kunt u het volledige proces besturen en wordt alle informatie op maat en naar uw behoeften geleverd.

Grip op het proces

De c2Wmo-webapplicatie bestaat uit verschillende modules die elk een deel van het Wmo-proces ondersteunen.

Vanaf het begin wordt er aan dossiervorming gedaan. U hebt dan ook altijd direct toegang tot alle relevante (stuur)informatie, zoals klanttevredenheid, kwaliteit, kosten en werkvoorraad.

Het cliëntgesprek bepaalt de zorgbehoefte van de cliënt. Ook wordt gekeken of de cliënt al op een andere manier bij uw gemeente in beeld is, bijvoorbeeld bij de sociale dienst of jeugdzorg. Dit voorkomt verkokering, dubbel werk en dubbele kosten.

Minimale impact op de bestaande organisatie

Binnen twee maanden bent u volledig operationeel met c2Wmo.

C2Wmo is een web-gebaseerde oplossing. Hierdoor heeft de invoering weinig impact op de organisatie en is een snelle implementatie gegarandeerd. Binnen twee maanden is c2Wmo ingericht conform uw gemeentelijke processen en klaar voor gebruik. Door de intuïtiviteit van de applicatie is er snel acceptatie en draagvlak voor het gebruik. En is er geen gebruikerstraining noodzakelijk.


Workflow management
Modules
Communicatie
Realtime
Inzicht
Leveranciersportaal
Samenwerking
Netwerk van uw burger
Hulpmiddelen
Financiën
In the cloud
Veiligheid
Burgerportaal
Keukentafelgesprek
Gemeentebeleid
Foto van uw burger
Leveranciersmanagement
PGB-management
Tevredenheid
Klik op de kenmerken voor meer informatie